Skip to content

Logitech G29: cel mai bun volan Logitech în raport calitate preț

volan gaming logitech driving force g29

3, 2, 1… START! Acum imagineaza-ti doar un minut de condus intr-o cursa reala! Fascinat, nu? Ei bine, G29 este special conceput pentru a duce la nivelul următor experiența simularii condusului sau a curselor, aducand la viața fiecare detaliu din joc.

Realist, calitativ, ușor de utilizat, foarte rezistent si durabil, volanul Logitech G29 Driving Force este fără îndoială unul dintre cele mai bune modele de pe piața în raport calitate preț. Acest volan a vândute sute de bucăți într-un timp foarte scurt. Cu ce se diferențiază față de modelele similare? De ce majoritatea pasionatilor de curse prefera volanul G29 înaintea celorlalte? AIci vom descoperi toate avantajele sale!

Caracteristici generale:


▪️ Compatibilitate: PS3, PS4, PS5 si PC

▪️ Rotatie volan: 900º

▪️ Dual-Motor Force Feedback 

▪️ Controale Easy-Access

▪️ Schimbator viteze: padele Logitech Driving Force Shifter

▪️ Indicatoare LED

▪️ Pedale reglabile (acceleratie, frana, ambreiaj)

Volan Logitech Driving Force G29


Ce avantaje oferta Logitech G29?

Chiar dacă exista și volane mai ieftine decat acesta, nici unul nu oferă garanția calității materialelor, sau a designului conceput pentru confort maxim și realism total, motiv pentru care, considerăm prețul acestuia ca fiind unul avantajos, tinand cont totusi, de faptul ca face parte din gama PREMIUM al volanelor gaming. Așadar, primul avantaj important al volanului Logitech G29 este prețul sau online. Care sunt celelalte avantaje?

  • Design: detaliile volanului sunt super realiste, acesta fiind dotate cu controlare cu acces rapid, padele din oțel inoxidabil, și LED-uri RPM pentru ca viteza sa fie schimbata corect, fără a fi nevoit sa-ti indepartezi privirea de la drum, iar calitatea materialelor durabile oferă confort și durabilitate; volanul Logitech G29 este fabricat din piele cusută manual cu componente din oțel inoxidabil (volan gaming high-end)
  • Dual-Motor Force Feedback: proiectat sa simuleze cat mai realist posibil schimbarea de greutate a mașinii, condițiile de drum, uzura pneurilor, pierderea de tracțiune și altele, datorită celor doua motare; direcția este precisă
  • 900º: model de rotație al volanului, este identic cu cel al unei mașini reale, rotindu-se 900ª
  • Calitatea pedalelor: reglabile, robuste și durabile, pedalele independiente oferite de logitech g29 sunt asemănătoare celor de curse, pentru ca experiența sa fie cat mai reala; baza pedalelor este antiderapanta.
  • SIM RACING: Logitech G29 este cel mai utilizat volan în jocurile ESPORTS precum F1 sau Gran Turismo Sport.
  • Senzor directie: acest volan de curse, Driving Force G29 este dotat cu un senzor de direcție fiabil și durabil, care utilizează câmpuri magnetice pentru a detecta poziția volanului.
  • Compatibilitate: majoritatea jocurilor PC, PS3, PS4 sau PS5 cu masini, sunt compatibile cu g29, avand chiar si configurări predeterminate create de Logitech; De asemenea, este compatibil cu majoritatea stand-urilor pentru volan gaming de pe piața online.
  • Ușor de instalat: pentru a accelera asamblarea acestuia, pachetul include șuruburi integrate și o schita care facilitează montarea; se poate monta inclusiv pe o masa, sau pe scaunele de curse

Cumpara volanul G29 Logitech în oferta

Fiind un volan gaming de foarte buna calitate, Logitech G29 face parte din catalogul de produse al marilor magazine online precum Pc Garage, eMAG, ForIT, Vexio, Dwyn sau Devodep, sunt magazine care datorită ofertelor, a reducerilor, dar și a promoțiilor constante, oferă posibilitatea de a cumpara volanul g29 la un pret redus.

Profita de prețurile ieftine! Cumpara-ti volanul Logitech G29 în oferta. Volanele sunt aranjate în ordine crescătoare, de la stanga spre dreapta, incepand de la cel mai ieftin pret, și terminand cu cel mai scump, depinzand de fiecare magazin online în parte.Deoarece atunci cand cumperi un volan gaming, conteaza marca acestuia, nicidecum magazinul, profita de selecția celor mai ieftine preturi online din acesta an făcută de echipa VolanGaming.Com, și cumpara-ti modelul G29 la cel mai ieftin pret online!

Alte aspecte importante de luat în considerare

Exista ceva pe lumea asta fără nici un dezavantaj? Ei bine, dacă vorbim despre Logitech G29, e aproape perfect, deoarece singurul dezavantaj sunt cablurile care sunt destul de scurte, (1,5m) iar calitatea acestora este medie. 

Dar stai, chiar dacă lungimea cablurilor nu-ți afecteaza deloc decizia, inainte de a cumpara modelul G29, iti prezentam acest volan cu pedale și schimbator manual, Logitech G29 Driving Force Racing Wheel, pentru adaugarea plusului de realism necesar experienței, cu ajutorul schimbatorului cu șase viteze și treapta de marsarier. Schimbatorul fiind totodată singura diferenta între cele doua volane, amandoua modele laudandu-se cu avantaje și caracteristici vitale pentru a-ti imbunatati performantele virtuale și pentru a castiga fiecare cursa.

Volan Gaming cu schimbator si pedale Logitech G29 Driving Force Racing Wheel Volan Logitech Driving Force G29: compatibilitate

În primul rand, și probabil cel mai important aspect, este compatibilitatea acestui volan cu majoritatea stand-urilor volan gaming. Insa, asa cum de fiecare data trebuie sa existe si un „cel mai bun”, recomandarea noastra este stand-ul volan gaming Playseat Gran Turismo. Cea mai buna oferta online te așteaptă! Tu ce mai aștepți!?În al doilea rand, haideți sa rezolvăm una dintre întrebările frecvent apărute, cu privire la compatibilitatea sa cu Playstation si Xbox. Logitech a creat un model pentru fiecare dintre acestea. Iata care sunt acestea:Ambele modele fiind compatibile cu PC sau MAC folosind software-ul necesar ficarauia. Logitech foloseste propiul software, Logitech Gaming Software, intuitiv si usor de utilizat.

Așa cum am specificat mai sus, un mare avantaj este compatibilitatea volanului Logitech G29 cu o gama bogată și variată de jocuri cu masini, unele dintre ele avand configurări predeterminate create de echipa Logitech. Iată care este lista cu cele mai populare jocuri compatibile cu G29:


Cele mai populare jocuri pentru PS3/PS4/PS5 compatibile cu G29 sunt:

▪️ Gran Turismo Sport

▪️ DIRT 4

▪️ Dirt Rally

▪️ F1 2020

Cele mai populare jocuri pentru PC compatibile cu G29 sunt:

▪️ Assetto Corsa

▪️ iRacing

▪️ Eurotruck Simulator 2

▪️ Need for Speed Hot Pursuit

Cele mai populare jocuri pentru MAC compatibile cu G29 sunt:

▪️ Euro Truck Sim 2

▪️ American Truck Sim

▪️ DIRT 3 Complete Edition

▪️ F1


Primul brand care a fabricat volane gaming compatibile cu dispozitivele Apple este Logitech, mentinandu-se mult timp unicul reprezentant al acestei categori. 

Prezentare Volan Gaming Logitech G29

Volan Gaming Logitech G29: pareri, opinii sí concluzie

Logitech G29 este un volan IMPRESIONANT! Simularea imersiva a conducerii prinde viața în detalii. Aspecte importante precum rotirea volanului 900º, feedback real, compatibilitatea, si toate celelalte enumerate mai sus, au transformat G29 în volanul de gaming cel mai ravnit în ultimii ani. Numărul mare de recenzii pozitive demonstrează și ele calitatea acestui volan.

Noi, echipa VolanGaming.Com, ti-am prezentam in detalui cel mai apreciat volan gaming al acestui an, selectand totodata cele mai ieftine prețuri online. Cele mai mari reduceri pentru volanul gaming Logitech G29 sunt de Black Friday, atunci cand prețul poate fi redus cu pana la 70% în unele magazine precum Altex, Media Galaxy, eMAG, Flanco, Pc Garage, For IT si altele.

În concluzie, acest volan gaming este unul FANTASTIC, de foarte buna calitate, fabricat atent la fiecare detaliu, pentru ca experiența de joc sa fie cu adevărat unica si reala. Am sapat adanc pentru a găsi magazinul online cu cel mai ieftin pret, însă a meritat efortul! Profita de oferta, și cumpara volanul ideal pentru gaming Logitech G29, economisind peste 300 RON! Iată care este cel mai ieftin magazin online, si cat costa volanul Logitech Driving Force G29:

Logitech G29: cel mai ieftin preț onlineRezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
5 based on 1 votes
Marca
Logitech
Numele produsului
Driving Force G29
Pret
In OFERTA
Disponibilitatea produsului
Available in Stock